Feestjes voor klein & groot

Een verjaardag is altijd iets bijzonder en dient gevierd te worden. Dit kan ook bij ons op de boerderij. In onze polyvalente ruimte of melkhuisje is het gezellig vertoeven.

De polyvalente ruimte kan ook afgehuurd worden om een privéfeest te organiseren binnen een onvergetelijk boerderijkader.

Verjaardagsfeestje kids

duurtijd: 3 uren  van 14–17 u.

basisprijs:  € 13 per deelnemer  (min. 12 kids)

wat doen we?

  • Vriendjes verwelkomen  & meegebrachte kadootjes uitpakken
  • Rondleiding op de boerderij met interessante weetjes over de groentetuin, kruidentuin, over de dieren en hoe ze verzorgd worden
  • Lekkers eten: 2 pannenkoeken OF 1 hotdog  (graag op voorhand doorgeven en zelfde keuze voor iedereen aub) met 2 drankjes
  • Vrij spelen op de boerderij (gocart, step, stelten, balspelen, … diertjes nog verder bekijken) of een extra activiteit

Mogelijke extraatjes:

  • + € 2 / pers.  Pony’s verzorgen en ponyritje maken
  • + € 2 / pers.  Tractor rijden                                                                                                                             
  • + € 2 / pers.  Kadootjesjacht - de meegebrachte kadootjes worden verstopt en de speurtocht kan beginnen
  • + € 2 / pers.  Extra dierenplezier                                                                                                                                         

Verjaardagsfeestje volwassenen

Op vraag kunnen wij in overleg een leuk verjaardagsfeest voor volwassenen in elkaar steken met bv. een mooie (winterse)  (jenever)-wandeling, een gezellig samenzijn bij het kampvuur, of een feest vol ambiance en actie met buitengewone teambuildingactiviteiten op de boerderij.

Familiefeest

Een feest op onze boerderij is altijd buitengewoon.  Kinderen kunnen naar hartelust buiten zijn en zich uitleven.  Voor eventuele cateringformules werken we samen met een keurslager,  professionele traiteur, brouwer en wijnhandel zodat u en uw gasten het aan niets ontbreekt om er een gezellig samenzijn van te maken.  De huur van de polyvalente ruimte bedraagt € 275 in 2018.

Trouwfeesten tot in de vroege uurtjes kunnen wij echter niet verzorgen aangezien onze logees en onze dieren moeten kunnen genieten van voldoende nachtrust na weer een buitengewone dag op de boerderij.  De zaal is beschikbaar vanaf 11 u. (indien ze de dag ervoor ook in gebruik was en nog dient gepoetst te worden) tot 22 u.

BOEK TIJDIG UW FEESTJE !