Vakantie

Kom genieten van onze boerderij en kampeer op onze weide of verblijf in onze rolstoeltoegankelijke appartementen.

Vakanties & Verblijven

Ontspannen, genieten, spelen, meehelpen, dieren knuffelen,… het kan allemaal tijdens een vakantie op onze boerderij!

Er valt hier altijd wel iets te doen en te beleven, voor groot en klein, zonder dat je je zorgen moet maken om allerlei praktische problemen wanneer iemand van je reisgezelschap een beperking heeft. Elke doelgroep is welkom bij ons.

Onze accommodatie is volledig aangepast en beschikt over het toegankelijkheidslabel A+ van Toerisme Vlaanderen. Niet alleen het vakantieverblijf maar ook de stallen, het kippenhok, een deel van de moestuin en het pad langs de weiden zijn rolstoeltoegankelijk gemaakt. Sinds 22 mei 2022 is de bestaande speeltuin uitgebreid met twee rolstoeltoegankelijke speeltoestellen. Het domein is volledig omheind zodat 'weglopers' toch nog steeds in de buurt zijn.

Om je verblijf hier zo comfortabel mogelijk te maken, voorzien we een aantal hulpmiddelen. Vraag ernaar bij je reservatie of tijdens je verblijf.

We hebben ook een heleboel speelgoed en spelletjes staan voor alle leeftijden. Voor de lezertjes zijn er boeken en strips, voor de kunstenaars teken- en kleurgerief.                                                                                                                                                                                      Elke ochtend kunnen diegenen die willen de dieren mee gaan voederen en verzorgen, en daarbij mogen de nodige knuffels zeker niet ontbreken ;) De kinderen kunnen vrij spelen in de speeltuin en zich uitleven op onze fietsen, steps en gocarts.

Op aanvraag kan je ook gebruik maken van onze rolstoelfiets, driewielers en steps voor volwassenen.

Je kan hier ook een gezellig kampvuur maken. In de omgeving kan je uitgebreid gaan wandelen of fietsen langsheen de fietsknooppunten door de mooie natuur rondom de boerderij.
De Lilse bergen liggen op 3 km van onze hoeve.

Reserveren kan met een simpel mailtje met uw gewenste reservering naar reserveren@hoevemegusta.be

We kijken er alvast naar uit om jullie als onze gasten te mogen ontvangen.

Bekijk zeker ook nog ons huisreglement voor u incheckt.

Prijzen Logies

Kamperen
10 euro per persoon per nacht
Appartement met 2 slaapkamers
(voor 4 à 5 personen)

 

Aankomst tussen 16 uur en 20 uur
Vertrek tussen 8 uur en 11 uur
2 nachten
€260,-
4 nachten
3+1 gratis
€390,-
7 nachten
5+2 gratis
€650,-
.

De twee rolstoeltoegankelijke appartementen bestaan uit 2 slaapkamers voor 2 personen. Per appartement zijn er minstens 2 elektrische hoog-laagbedden, een zithoek met bedbank en een eethoek met open keuken voorzien van kookvuur, vaatwasser, microgolfoven, koelkast, koffiezet en waterkoker. Er is een aangepaste badkamer met douche, lavabo en toilet.

Bedlinnen, elektriciteit, gas, water en eindschoonmaak zijn inbegrepen.

Kampeerders kunnen gebruik maken van het gemeenschappelijk sanitair op het gelijkvloers. Indien gewenst kunnen zij tegen betaling van een supplement ook de gemeenschappelijke eet- en kookruimte gebruiken.

Paard meebrengen: weidegang = 10 euro per nacht.
Hond enkel op aanvraag = 5 euro per nacht.
Waarborg verblijf: 200 euro

Bij reservatie dient een voorschot overgeschreven te worden van 30% op rekeningnummer BE06 0682 3126 6922 op naam van Conadcom BV.
Het totale bedrag voor de huur van het verblijf + waarborg dient uiterlijk 1 maand voor aankomst betaald te zijn.

Annulatiekosten
  • Meer dan 3 maanden voor de start van je vakantie = € 50

  • Minder dan 3 maanden voor de start van je vakantie = 30%.

  • Minder dan 1 maand voor de start van je vakantie = 60%.

  • Minder dan 1 week voor de start van je vakantie = 90%.

  • Als u niet geannuleerd hebt en niet komt opdagen, moet u het volledige bedrag betalen. Annuleren dient u altijd per mail te doen.